top of page
  • Christine Galschjødt

Studietilbud: IT, digitalisering og robotisering

Oppdatert: 23. nov. 2023

IT, digitalisering og robotisering (Skill up)

Fagskolen Rogaland tilbyr i dag utdanningen IT, digitalisering og robotisering. Studiet bygger videre på fagbrev innen IKT og andre relevante fagområder og er ment for de som ønsker å utvikle seg og å oppnå økt kompetanse.


Emner

Emne 1: Digitalisering (10 studiepoeng) Emne 2: HMS og industriell styring (6 studiepoeng) Emne 3: Robotisering (10 Studiepoeng) Emne 4: Konsekvenser av digitalisering og robotisering (4 Studiepoeng)

Totalt 30 studiepoeng

Oppstart

Oppstart er februar 2024.

Hvem passer utdanningen for

For deg som ønsker fagkunnskap om prototyping, materialteknologi, automasjon, digitalisering og styring er viktige element for industrien, og er en integrert del av arbeidsdagen for mange bedrifter.

Formålet med utdanningen er å gi arbeidstakere i produksjonsindustri, gründer- og teknologibedrifter eller andre virksomheter kompetanse og innsikt til å vurdere mulighetene for ny teknologianvending.

Pris

Utdanningen er offentlig finansiert. Kostnader ved studiet er bøker, pc og skrivesaker som studenten selv må kjøpe inn, samt kopi/materiell avgift kr. 500,- per studieår.

Organisering

Studiet vil bli lagt opp som nett- og samlingsbasert. Opptak av nettundervisningen vil bli lagt tilgjengelig for studentene i etterkant.

Til hvert emne vil det være innleveringsoppgaver som kan løses individuelt og i grupper. Oppgavene kan rettes mot egen bedrift. Emnene blir avsluttet med eksamen.

Varighet og omfang

Studiet har et omfang på 30 studiepoeng og gjennomføres over 2 semestre deltid over 1 år. Total studiebelastning er 750 timer over 2 semestre.
44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page